Hatay Büyükşehir 10 bin çocuğa ulaştı

Hatay Büyükşehir Belediyesi 10 Bin Çocuğa Ulaştı

HATAY (İGFA) – Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), çocukların mutlu ve huzurlu bir ortamda büyümelerine katkı sağlamak amacıyla çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler ve çalışmalar düzenliyor.

HBB, 2024 yılı Ağustos-Aralık döneminde Mahalle Şenlikleri ve sinema gösterimleri organize ederek 5 ay içinde toplamda 10 bin 690 çocuğa ulaştı.

HBB’nin düzenlediği Mahalle Şenlikleri; okullarda, sevgi evlerinde ve kırsal mahallelerde gerçekleştirilen animasyon gösterileri ile 5.380 çocuğa keyifli anlar yaşattı.

Konteyner kentlerdeki çocuklar da unutulmadı. Açık hava sinema etkinlikleriyle 5.310 çocuğa ulaşan HBB, onlara unutulmaz deneyimler sağladı.

Etkinlikler sırasında çocuklara ikramlar ve hediyeler dağıtıldı. Çocuklar, eğlenceli etkinliklerle dolu bir gün geçirerek mutlu bir şekilde ayrıldılar.

HBB yetkilileri, 2025 yılında da çocukların mutlu olmaları için onların yanlarında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Related Posts

Rümeysa Öztürk: “Son 45 günde doktoramın kritik zamanında özgürlüğüm ve eğitimimden mahrum kaldım”

ABD’de Filistin’e destek verdiği gerekçesiyle 6 haftadan fazla süredir gözaltında tutulan Türk doktora öğrencisi Rümeysa Öztürk, 45 gün boyunca özgürlüğünden ve eğitiminden mahrum bırakıldığını söyledi.

19 yaşındaki Nagihan’ı canice katlettiler: İstismar edip beton dökmüşler

Kahreden haber Kütahya’dan geldi. Kütahya’da 1 yıldır kayıp olan 19 yaşındaki Nagihan Uyğur’un, dayısı Yaşar T. tarafından cinsel istismara uğrayıp, ardından öldürülüp evin girişindeki kuyuya atıldığı ortaya çıktı. Üzeri betonla kapatılan kuyuda yapılan kazı çalışmasında genç kızın cesedi bulundu.

İsrail ordusu ateşkes dinlemiyor! Gazze’de can kaybı 52 bin 810’a çıktı

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne 7 Ekim 2023 tarihinden beri düzenlediği saldırılarda yaşamını yitirenlerin sayısı son 24 saatte 23 kişi artarak 52 bin 810’a çıktı. Gazze’de Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, İsrail’in …

Çanakkale’de zincirleme kaza: 6 ölü

Çanakkale’deki zincirleme kazada 6 kişi yaşamını yitirdi.

‘Bütün bilgilerimiz ABD konsolosunun elinde!’

ABD Ankara Konsolosluğu’nun resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşım büyük tepki topladı.

Gazze’de 65 binden fazla çocuk açlık nedeniyle ölüm riski altında: 40 gündür ekmeğe erişim yok

İsrail’in uyguladığı abluka nedeniyle Gazze’de 65 binden fazla çocuğun açlık kaynaklı ölüm tehlikesiyle karşı karşıya olduğu bildirildi. Gazze’deki hükümetin medya ofisi yaptığı açıklamada “Bölgede 40 gündür hiçbir fırın çalışamıyor, halkın temel gıdası olan ekmeğe erişimi tamamen kesilmiş durumda” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir