Eskişehir Büyükşehir’den ağaçlara kış bakımı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Ağaç Budama Çalışmalarına Devam Ediyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, şehrin cadde ve bulvarlarında yer alan ağaçların bakımını sürdürüyor. Kış mevsiminde bitkilerin dinlenme döneminde bile devam eden budama işlemleri kapsamında, Sivrihisar 2 Caddesi tramvay hattı üzerinde çalışmalar gerçekleştirildi.

Budama işlemleri sırasında trafik güvenliğini sağlamak amacıyla, Sivrihisar-2 Caddesi üzerinde bulunan Hamit Dedelek Bulvarı ile İsmail Gaspıralı Caddesi girişi arasındaki bölüm araç trafiğine kapatıldı. Ekiplerin çalışmasının tamamlanmasının ardından bölge temizlenerek yeniden güvenli hale getirildi.

Related Posts

Rusya – Azerbaycan gerilimi tırmanırken Azeri medyasından büyük iddia: Azerbaycan, Rusça’yı okullardan çıkartıyor

Azerbaycan’da eğitim dili Azerbaycanca ve İngilizce ile sınırlandırılıyor. Sosyal medyada paylaşılan bilgilere göre, Rusça eğitim veren okulların üç yıl içinde aşamalı olarak kapatılması planlanıyor. Üniversitelerde de 2025-2026 döneminden itibaren Rusça eğitim son bulacak. Resmî açıklama gelmese de velilere gönderilen mesajlar, sürecin başladığını gösteriyor.

Boğaz’da halı sahaya rekor fiyat

Tarabya Spor Kulübü tarafından kullanılan Sarıyer’in Tarabya mahallesinde bulunan arsa, 458 milyon 401 bin 400 liraya ihaleye çıkarıldı.

Market raflarının vazgeçilmez konserve markası iflas etti

ABD merkezli konserve gıda üreticisi Del Monte Foods, yaşadığı finansal zorlukların ardından iflas koruma başvurusunda bulundu. Bu gelişme, şirketin geçen yıl tartışmalı bir borç yapılandırmasına gitmesinin ardından geldi.

TBMM Genel Kurulu toplandı: Meclis gündeminde hangi konular var?

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Celal Adan başkanlığında toplanarak gündem dışı konuşmalara yer verdi. Hakkari, Kocaeli ve Erzincan milletvekilleri illerindeki ulaşım, işsizlik, eğitim ve terör konularına dikkat çekerken, bazı milletvekilleri Hz. Muhammed’e yönelik karikatüre karşı Meclis’te Salavat-ı Şerif okudu.

Kendini Mesih ilan eden tarikat lideri hapsi boyladı

Rusya’da bir mahkeme, kendini İsa Mesih’in reenkarnasyonu ilan eden Sibiryalı tarikat lideri Sergei Torop’u, ‘müritlerinin’ zihinsel ve fiziksel sağlığına zarar vermekten 12 yıl hapse mahkûm etti. Torop’un kurduğu Son Ahit Kilisesi, 1991’den 2020’ye …

Elazığ’ın Maden ilçesinde örtü yangını söndürüldü

Elazığ’ın Maden ilçesine bağlı Sağrılı köyü Zafran mezrası kırsalında çıkan örtü yangını, ekiplerin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında bir köy evi zarar gördü, can kaybı yaşanmadı.