Ekrem İmamoğlu’ndan miting çağrısı: ‘Bir ve birlik olmaya davet ediyorum’

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan Başakşehir Mitingine Davet!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP’li belediye başkanlarına karşı gerçekleştirilen operasyonların ardından “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingleri devam ediyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarın saat 20.30’da Başakşehir halkıyla buluşacak.

Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu da Başakşehir mitingine ilişkin bir çağrı yaptı.

“BİR VE BİRLİK OLMAYA DAVET EDİYORUM”

İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları belirtti:

“İstanbul’a kendi mülkü gibi bakan değil, milletin sinesinden ve gözünden bakan taraftayız. İstanbul’un anneleri, bebekleri, çocukları, gençleri, emeklileri, çiftçileri için çözümler üreten, İstanbul’un muhafızı olmayı ilke edinen bir akılla hareket ediyoruz.

İstanbullu hemşehrilerimi yarın saat 20.30’da Başakşehir’de İstanbul’un muhafızı olmaya, İstanbul’un talanına ve Kanal İstanbul projesine karşı çıkmaya, bir ve birlik olmaya davet ediyorum.

İstanbul Senin!

İstanbul’un Muhafızlarıyız!”

Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız

Related Posts

İtalya lideri Meloni: “Türkiye ile birbirimizi tamamlayan faaliyetlerimiz var”

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile iyi temeller attıklarını söyledi.

Nevşehir’den acı haber: Bir asker şehit oldu

Nevşehir’de görevli Jandarma Kıdemli Başçavuş Hüseyin Uzun, eğitim faaliyeti sırasında meydana gelen kaza sonucu şehit oldu.

Kanada’da Trump’ın gölgesinde seçim: Sandıktan sürpriz çıkmadı

Seçmenlerin genel seçim için sandık başına gittiği Kanada’da kesin olmayan sonuçlara göre Başbakan Carney’nin Liberal Parti’si seçimi birinci sırada götürüyor.

Yüksekten düştü, beline demir çubuk saplandı

Hatay’da dengesini kaybederek yüksekten düşen küçük kız çocuğunun, beline demir çubuk saplandı. Hastaneye kaldırılan çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Şafak Başa’nın doktorundan acil tahliye çağrısı: ‘Bazı ilaçları bitti, beyin kanaması riski var’

İBB’ye yönelik ikinci dalga operasyonda gözaltına alınan İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa’nın doktoru, Başa için tahliye çağrısında bulundu.

Ümit Özdağ hakim karşısına çıkacak: Zafer Partisi’nden çağrı

Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu, partisinin Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın “Cumhurbaşkanı’na hakaret” suçlamasıyla yarın hakim karşısına çıkacağını belirterek, “Vatandaşlıktan doğan haklarına ve hukukuna sahip çıkmak için, sevgili suskun vatandaş, sıra sana gelmeden Çağlayan’a gel” ifadesini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir