CHP’li vekil kulislerdeki iddiayı doğruladı: Muharrem İnce “baba ocağı”na dönüyor

Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce’nin CHP’ye Dönüş İddiaları Doğrulandı

T24 Haber Merkezi

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce‘nin CHP’ye geri döneceği iddialarını doğruladı.

CHP’nin 2018’deki Cumhurbaşkanı adayı olan, şu anda Memleket Partisi Genel Başkanı olan Muharrem İnce’nin CHP’ye katılacağıyla ilgili iddialar gündeme geldi. Son günlerde Ankara kulislerinde dolaşan bu iddialar, Sözcü TV’de Aslı Kurtuluş Mutlu tarafından hazırlanan Aklın Yolu programında ele alındı. Programda Ali Öztunç, iddiaları doğrulayan açıklamalarda bulundu.

Ali Öztunç, Aslı Kurtuluş Mutlu’nun “Muharrem İnce’nin CHP’ye katılacağı iddiasına ne diyorsunuz?” sorusuna, “Bu konuda bilgim var, doğru” yanıtını vererek iddiaları doğruladı.

Öztunç, şunları söyledi:

“Muharrem Bey’in Cumhuriyet Halk Partisi’ne dönmek istediği herkes tarafından biliniyor. Ancak parti yönetiminin bu konudaki tutumunu bilmiyorum. Muharrem Bey’in, ‘baba ocağına’ dönme isteği olduğunu biliyorum.

Muharrem Bey’in yakın çevresinde, hukuku olan arkadaşlarının bu isteğini dile getirdiğini biliyorum. Ancak bu durumun hemen sonuçlanacağını düşünmüyorum. Ön planda adaletsizlikler, hukuksuz eylemler ve haksızlıklar var. Parti yönetiminin bu duruma karşı nasıl bir tavır alacağını ya da Genel Başkan’ın planlarının ne olduğunu bilmiyorum. Bu bilgi şu anda henüz paylaşılmadı.”

Program sırasında Sözcü Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, Muharrem İnce ile yaptığı görüşmede, “Şu anda bu konuda bir açıklama yapmayacağını” belirttiğini aktardı.


“Marmara Denizi’ni kurtarmak için 1 milyar dolar gerekiyor” – Prof. Dr. Bayram Öztürk anlatıyor

 

Related Posts

Uzunköprü’de dolu felaketi! 5 Bin dekarlık tarım arazisi zarar gördü

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde dün etkili olan dolu yağışı, tarım arazilerinde büyük tahribata yol açtı. İlçeye bağlı Yeniköy, Malkoç, Başağıl ve Bayramlı köylerinde tarlalarda ekili buğday, ayçiçeği ve mısır ürünleri ciddi şekilde zarar gördü. Uzunköprü Ziraat Odası Başkanı Cemal Durmaz, ilk tahminlere göre yaklaşık 5 bin dekarlık alanın etkilendiğini söyledi.

Putin’den korkutan açıklama: Üçüncü Dünya Savaşı ihtimali artıyor

İsrail ve İran’ın karşılıklı saldırılarında 9. güne girilirken Rusya Devlet Başkanı Putin’den endişelendiren açıklama geldi.

Pezeşkiyan: İsrail’e yanıtımız daha pişman edici olacak

Sosyal medya hesabından İran-İsrail geriliminde son duruma ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, mevcut şartlarda bu dayatılan savaşın sona ermesinin tek yolunu açıklayarak “İsrail saldırılarına son vermediği takdirde düşmana vereceğimiz yanıt daha sert ve pişman edici olacaktır” dedi.

Başsavcılık duyurdu: ‘Etkin pişmanlık’ açıklamalarına da soruşturma!

İBB’yi hedef alan soruşturma kapsamında “etkin pişmanlık” ifadesi veren şüpheliler için “baskı, zorlama ve tehditle ifade verdiği” iddialarında bulunanlar hakkında da re’sen soruşturma başlatılacak.

Son seçim anketinde büyük sürpriz! CHP birinci parti; MHP ile Zafer Partisi dikkat çekti

Piar Araştırma’nın yaptığı son seçim anketinde CHP, birinci parti oldu. AKP’nin yüzde 30’un altında kaldığı ankette MHP ile Zafer Partisi’nin sıralaması ise dikkat çekti.

İsrailliler sığınaklara koştu, Filistinlileri dışarıda bıraktı: Burası sizin için değil

İran’ın, İsrail’in saldırılarına karşılık olarak düzenlediği füze saldırısında ülke genelinde sirenler çaldı, İsrailliler sığınaklara koştu. İngiliz haber ajansı Reuters’a yansıyan fotoğraflarda, evcil hayvanlarıyla birlikte sığınaklara giden …