Tehlikeli şov hastanede bitti

Sinop’ta Tehlikeli Trafik Kazası: Alkollü Motosiklet Sürücüsü Yaralandı

Bir motosiklet sürücüsü, Sinop’ta S.O.T. idaresindeki motosikletiyle cadde üzerinde seyir halindeyken tehlikeli hareketler yaparak önünü kesti. Bu durumda dengesini kaybeden sürücü, motosikleti devirerek yola savruldu. Kazanın etkisiyle motosikletin arkasındaki yolcu olan B.Y. ise yaralandı.

Alkol Muayenesi Sonucunda Şaşırtıcı Sonuç!

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı şahsı Atatürk Devlet Hastanesine sevk etti. Polis ekipleri ise olay yerinde alkollü olduğu şüphesiyle sürücü S.O.T.’ye alkol muayenesi yaptı. Muayene sonucunda sürücünün 1,14 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

S.O.T.’ye, “alkollü araç kullanmak” ve “trafiği tehlikeye düşürmek” suçlarından cezai işlem uygulanırken, polis ekipleri de kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Related Posts

Meteoroloji uyardı: “Fön” rüzgarları geliyor

Türkiye’de bu hafta Basra Alçak Basıncı’nın taşıdığı sıcak “fön rüzgarları” hissedilecek. Sıcaklıklar Ankara’da 37, İstanbul’da 36, İzmir’de 40, Diyarbakır’da 45 ve Antalya’da 40 dereceye kadar çıkacak…

Galatasaray, Admira Wacker’i 2 golle geçti

Galatasaray, hazırlık karşılaşmasında Admira Wacker’i 2-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılıların golleri Derrick Köhn ve Arda Ünyay’dan geldi.

Kahramanmaraş İçme Suyu Sorununa Çözüm Arıyor

Başkan Fırat Görgel, su krizine karşı 63 mahallede zamanlı su iletimi başlattıklarını açıkladı.

Real Madridli eski yıldızdan Arda için olay sözler: Arda’ya güvenmek intihar

Real Madrid’in eski futbolcularından Pedja Mijatovic, Arda Güler ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Arda Güler’i eleştiren Mijatovic, “Modric’in sahip olduğu sorumluluğu Arda Güler’e vermek, ona güvenmek bana intihar gibi geliyor. Yaratıcılık eksikliği var, başka bir yaratıcı oyuncu transfer edip ona zaman tanımalıyız.” ifadelerini kullandı.

İskilip’te Vaşak Bahçeye Girdi, 5 Tavuk Telef Oldu

Çorum’un İskilip ilçesinde bir evin bahçesine giren vaşak, 5 tavuğu telef etti. İtfaiye ekipleri vaşağı zarar vermeden yakalayarak doğaya geri bırakmak üzere Doğa Koruma ve Milli Parklar ekiplerine teslim etti.

Rekor Kokain Yakalama: 206 Kilo Ele Geçirildi

Bulgaristan’da diplomatik plakalı araçta 206 kilo kokain ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı.