ANTAYA (İGFA) – Antalya Büyükşehir Belediye ekipleri soğuk hava nedeniyle buzlanma ihtimaline karşı yolları açık tutmak için tuzlama yapıyor.
Alanya Taşatan Yolu’nda yoğun kar yağışı ve sonrasındaki fırtına buzlanmaya neden oldu. Büyükşehir ekipleri, Taşatan Yolu Hacıbeleni ve Gündoğmuş Yeniköy yollarında tuzlama çalışması gerçekleştirdi.
Öte yandan Alanya’nın Alara, Çakallar, Saburlar, Karamanlar, Orhan, Gözübüyük ve Aliefendi mahalle yollarında bakım onarım çalışması gerçekleştirildi. Bayırkozağacı Mahallesi yolunda ise yol bakım onarım çalışmasının yanı sıra şarampol temizliği de yapıldı.
More Stories
Netanyahu Dürzileri kışkırttı: Suveyde Havalimanı işgal edildi… İsrail’in Suriye bölme planı devrede
Bursa İnegöl’de Halk Ekmeğin satışı başladı!
Milletvekili transferlerinin ardından Erdoğan’ın bu konuşması gündemde: ‘Eğer dürüstse milletvekilliğinden ayrılır’