Salih Uzun kimdir, kaç yaşında? (Salih Uzun özgeçmişi)

Türk siyaset bilimci, gazeteci ve politikacı Mehmet Salih Uzun 1970, Kocaeli doğumlu. 2009 yılında kapanan Anavatan Partisinin (ANAP) son genel başkanı ve Demokrat Partinin (DP) eski genel başkanvekili Türk Demokrasi Vakfı genel başkanı ve 28. dönem Demokrat Parti İzmir milletvekilidir.

26 Ekim 2008 tarihinde Anavatan Partisinin Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda yapılan 6. Olağanüstü Büyük Kongresi sonucunda birleşmeden önce partinin son genel başkanı seçilmiştir. Hüsamettin Cindoruk ile birlikte Demokrat Parti ile Anavatan Partisini birleştiren iki isimden biridir.

Related Posts

Ali Şen Hastaneden Taburcu Oluyor

Fenerbahçe’nin eski başkanı Ali Şen, enfeksiyon nedeniyle tedavi altına alındı, durumu iyi.

Çukurca gazisi takma gözünü eline alıp komisyon üyelerine seslendi: Burada alacağınız kararlarla ilgili hem millete hem devlete hesap vereceğiz

Çukurca gazisi takma gözünü eline alıp komisyon üyelerine seslendi: Burada alacağınız kararlarla ilgili hem millete hem devlete hesap vereceğiz

Ormanların gizli dili! Ağaçlar birbirine ne söylüyor?

Ağaçların hışırtısı, dalların rüzgarda salınımı ya da yaprakların hafif fısıltısı, romantik bir doğa betimlemesinden çok daha fazlasını ifade etti. Son yıllarda yapılan bilimsel araştırmalar, ağaçların birbiriyle iletişim kurduğunu ve hatta kaynak …

Sırbistan’daki iktidar karşıtı eylemlerde şiddet artıyor

Sırbistan’da yaklaşık bir yıldır devam eden hükümet karşıtı protestolarda şiddet olayları artıyor. Pazartesi akşamı başkent Belgrad’da iktidar partisinin bürolarına saldırılar düzenlendi.

Bahçeli, İBB davasının sonuçlandırılmasında ısrar etti, İmamoğlu’nu böyle suçladı: Çetesiyle soygun düzeni kurdu, bütün vahametiyle meydanda!

Bahçeli, İBB davasının sonuçlandırılmasında ısrar etti, İmamoğlu’nu böyle suçladı: Çetesiyle soygun düzeni kurdu, bütün vahametiyle meydanda!

Kahramanmaraş’ta Yangın: Kıvılcım Neden Oldu

Kahramanmaraş’taki inşaat halindeki ahşap lojmanda yangın, yalıtım sırasında sıçrayan kıvılcım nedeniyle çıktı.