AK Parti İlçe Başkanı Kaza Kurbanı

AK Parti Gerede İlçe Başkanı Mehmet Çongar Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Bolu’nun D-100 kara yolunda meydana gelen trafik kazasında AK Parti Gerede İlçe Başkanı Mehmet Çongar, otomobiliyle tırın dorsesine çarptıktan sonra ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ve maalesef hayatını kaybetti.

Kaza, İstanbul istikametinde Köroğlu Rampası mevkiinde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, Mehmet Çongar’ın kullandığı 14 KJ 700 plakalı otomobil, önünde seyir halinde olan G.K. yönetimindeki 51 ABC 707 plakalı tıra çarptı. Olayın ardından sağlık, itfaiye ve polis ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Araçta sıkışan Çongar, ekipler tarafından kurtarılarak hastaneye götürüldü. Ne yazık ki, tüm çabalara rağmen Çongar hayatını kaybetti. – BOLU

Related Posts

İntörn doktor kalp krizi geçirdi

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Hastanesi’nde görevli intörn doktor Cem Tadal (24), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Konteyner kentte çıkan yangın panik yarattı

Adıyaman’da konteyner kentte çıktı. Yangın korku ve paniğe neden oldu.

Alman Vatandaşı İslam’a Geçti

Mudanya’da yaşayan İna Dorrothee, Müslüman olmak için Müftülüğe başvurarak ihtida töreni düzenledi.

Bursalılar yangın nöbetine başladı

Bursa’nın 3 ilçesinde çıkan orman yangınlarının ardından Mudanya’da önleyici tedbirleri artırmak amacıyla kırsal mahallelerde “Yangın Nöbeti” uygulaması başlatıldı.

Fenerbahçe’den bomba kaleci hamlesi

Fenerbahçe’nin Manchester City’den kaleci Stefan Ortega’yı transfer etmek için görüşmelerde bulunduğu bildirildi. Manchester City’nin yeni sezon için Ederson’u takımda tutmayı planladığı ve kaleyi James Trafford transferi ile güçlendirmeye hazırlandığı, bu nedenle Stefan Ortega’nın, bu yaz Manchester City’den ayrılması bekleniyor. Ortega’nın güncel piyasa değeri 8 milyon euro olarak gösteriliyor.

Çanakkale’de yangın: Alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde, tarım arazisinde yangın çıktı. Alevlere, havadan ve karadan müdahale ediliyor.