Başkan Tugay’dan TEMŞAD’a bayram öncesi ziyaret

Başkan Tugay’dan TEMŞAD’a bayram öncesi ziyaret

“Ülkemiz için emek vermiş herkes bizim için kutsaldır”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Tüm Emniyet Teşkilatı Mensupları Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni (TEMŞAD) ziyaret etti. Babasının Kıbrıs gazisi olduğunu hatırlatan Başkan Tugay, “Ben de bu ailenin bir parçasıyım. Ülkemiz için emek vermiş, canını vermiş herkes bizim için kutsaldır” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, bayram öncesi şehit aileleri ile gaziler ve yakınlarının temsil edildiği derneklere yönelik ziyaret programına başladı. Başkan Tugay, Tüm Emniyet Teşkilatı Mensupları Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde (TEMŞAD) Dernek Başkanı Ufuk Çoban, Dernek Başkan Yardımcısı Ersen Ergün ve dernek yöneticileriyle bir araya geldi.

“Ben de bu ailenin bir parçasıyım”

Şehit yakınları ve gazilerin Türk milleti için taşıdığı öneme dikkat çeken Başkan Tugay, “Benim babam da Kıbrıs gazisiydi. Bir yönüyle ben de bu ailenin bir parçasıyım. Neticede ülkemiz için emek vermiş, canını vermiş herkes bizim için kutsaldır. İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sizin yanınızdayız” dedi.

Dernek Başkanı Ufuk Çoban, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek desteklerinden ötürü Başkan Tugay’a teşekkür etti.

Başkan Tugay ziyaret sonunda derneğin anı defterine duygu ve düşüncelerini yazdı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Related Posts

Sema Silkin Ün’den Maden Yasasına Sert Tepki

Gelecek Partisi’nden Sema Silkin Ün, maden yasası teklifini doğayı tehdit eden bir sistem olarak eleştirdi.

Yandaş gazeteden AKP kulisi: Sürecin devamı için ‘Eve dönüş yasası’ mı gündemde?

Terör örgütü PKK’nin silahlı faaliyetlerine “sembolik” olarak 11 Temmuz’da son vermesinin ardından gözler TBMM’de kurulacak komisyona çevrildi. Örgüt üyelerine ne olacağı konuşulurken, hukuki durumlar için bir ‘eve dönüş yasası’ çıkarılabileceği öngörüldüğü öğrenildi. Peki AKP kaynakları, af anlamına gelecek bir düzenleme için ne diyor?

Bu hafta sıcaklık rekor kıracak

Türkiye Afrika sıcak hava dalgasının etkisine girdi. Bazı bölgelerde hava sıcaklığı 45 dereceye kadar ulaşırken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden (MGM) yeni uyarılar geldi. Başta İstanbul olmak üzere bir çok ilde sıcaklık 6-12 derece arasında artış gerçekleşecek.

FETÖ yalanıyla milyonluk vurgun: 5 kişi tutuklandı

Manisa’da kendilerini savcı ve polis olarak tanıtıp 70 yaşındaki M.G.’yi 1 milyon 200 bin lira dolandırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 6 şüpheliden 5’i tutuklandı.

Avcılar’da Bıçaklı Kavga: 2 Yaralı, 2 Polis Gözünden Yaralandı

Sosyal medya tartışması sonrası Avcılar’da çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı, 2 polis gözünden.

Çakar Lamba Ceza Rekoru: 276 Bin TL

Çorum Alaca’da yetkisiz çakar lamba kullanan sürücü ve araç sahibine 276 bin TL ceza kesildi.