Pezeşkiyan: İsrail’e yanıtımız daha pişman edici olacak

İran ve İsrail Arasındaki Füze Savaşı Devam Ediyor

İran ve İsrail arasındaki füze savaşı 7’inci gününde devam ediyor.

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, İsrail’in İran’a yönelik devam eden saldırılarıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Pezeşkiyan, her zaman barış ve huzurun peşinde olduklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

Ancak mevcut şartlarda bu dayatılan savaşın sona ermesinin tek yolu, düşmanın kayıtsız şartsız saldırılarına son vermesi ve Siyonist teröristlerin maceracılığına kesin olarak son verilmesinin garanti altına alınmasıdır.

İsrail saldırılarına son vermediği takdirde düşmana vereceğimiz yanıt daha sert ve pişman edici olacaktır.

Related Posts

Sema Silkin Ün’den Maden Yasasına Sert Tepki

Gelecek Partisi’nden Sema Silkin Ün, maden yasası teklifini doğayı tehdit eden bir sistem olarak eleştirdi.

Yandaş gazeteden AKP kulisi: Sürecin devamı için ‘Eve dönüş yasası’ mı gündemde?

Terör örgütü PKK’nin silahlı faaliyetlerine “sembolik” olarak 11 Temmuz’da son vermesinin ardından gözler TBMM’de kurulacak komisyona çevrildi. Örgüt üyelerine ne olacağı konuşulurken, hukuki durumlar için bir ‘eve dönüş yasası’ çıkarılabileceği öngörüldüğü öğrenildi. Peki AKP kaynakları, af anlamına gelecek bir düzenleme için ne diyor?

Bu hafta sıcaklık rekor kıracak

Türkiye Afrika sıcak hava dalgasının etkisine girdi. Bazı bölgelerde hava sıcaklığı 45 dereceye kadar ulaşırken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden (MGM) yeni uyarılar geldi. Başta İstanbul olmak üzere bir çok ilde sıcaklık 6-12 derece arasında artış gerçekleşecek.

FETÖ yalanıyla milyonluk vurgun: 5 kişi tutuklandı

Manisa’da kendilerini savcı ve polis olarak tanıtıp 70 yaşındaki M.G.’yi 1 milyon 200 bin lira dolandırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 6 şüpheliden 5’i tutuklandı.

Avcılar’da Bıçaklı Kavga: 2 Yaralı, 2 Polis Gözünden Yaralandı

Sosyal medya tartışması sonrası Avcılar’da çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı, 2 polis gözünden.

Çakar Lamba Ceza Rekoru: 276 Bin TL

Çorum Alaca’da yetkisiz çakar lamba kullanan sürücü ve araç sahibine 276 bin TL ceza kesildi.