İstanbul’daki Özel Hastanede Şok İddialar Ortaya Atıldı!
Bir özel hastanede çalışan doktor Ali Osman Önder, anne adaylarının erken doğum yapması için zorlama yapıldığını sosyal medya üzerinden video çektirildiğini iddia etti. Sağlık Bakanlığı konuyu soruşturuyor.
Yeniyüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde görevli doktor Emrah Ergün ise sosyal medyada yeni doğan bebeklere kötü muamele yapıldığını iddia etti.
Doktor, kadınların zorlanarak erken doğuma alındığını, sezaryenle doğum yapmalarına zorlandıklarını ve karşı çıktıklarında tehdit edildiklerini ileri sürdü.
Sağlık Bakanlığı, konuyla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıklayarak, “Sosyal medyada bir özel sağlık kuruluşunda çalışan doktorun iddialarını içeren durum İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından titizlikle incelenmektedir. İdari ve hukuki süreçler sürmektedir. Kamuoyuna duyurulur.” dedi.
(SOSYAL MEDYA)
More Stories
Hatay’da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı
Bakan Tunç: Herhangi bir pazarlık söz konusu olamaz, PKK çağrıya uymazsa devlet gereğini yapar
Küre dağları Milli Parkı’nda kar güzelliği