Okul yönetiminden velilere eylem uyarısı! Atılan mesaj ortaya çıktı

Öğretmen ve Öğrencilere Yönelik Uygulama Tartışma Yarattı

2025 yılında yapılan “Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına Öğretmen Atama ve Yönetici Görevlendirme” kararı, öğretmenler arasında büyük bir endişeye yol açtı. Bu karar sonucunda birçok öğretmen “norm fazlası” durumuna düşmüş durumda. Hem öğretmenler hem de öğrenciler, bu karara karşı büyük bir tepki gösterdi ve ülkenin dört bir yanında eylemler düzenlendi.

Eylemlerin devam etmesi beklenirken, okul yönetimlerinin de durumu kontrol altına alma çabaları sürüyor. Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bulunan Ahmet Erdem Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı M.A., öğrenci velilerine bir uyarı mesajı gönderdi.

Okula Gönderilen Uyarı Mesajı

Haberlere göre, mesajda şu ifadeler yer aldı: “Sayın Veli, 14 Nisan 2025 Pazartesi günü okulumuzda bazı öğrencilerin protesto amacıyla oturma eylemi, slogan atma, pankart açma gibi hareketlerde bulunacakları bilgisine ulaştık. Bu tür etkinliklerin, idaremizin izni olmadan gerçekleşmesi kesinlikle yasaktır. Katılan veya teşvik eden öğrencilere, Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği’ne göre disiplin cezaları verilebilir. Öğrencilerimizin geleceğini düşünerek, lütfen bu tarz faaliyetlerden kaçınmalarını sağlayın. Okulumuzun huzuru ve düzeni için desteğinizi bekliyoruz. İyi günler, Okul İdaresi.”

Okul müdür yardımcısının bu mesajı, veliler arasında karışık duygular yarattı ve tartışmalara neden oldu.

Related Posts

CHP’li belediye başkanı açıkladı: AKP’li başkan özel hizmetçisini devlet memuru yapmış!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “AKP Milletvekili Cahit Özkan’ın yanında ve emrinde çalıştırdığı personelin maaşını Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ödetmesini, üstüne üstlük devlet memuru yapılmasının hesabını sormaya devam edeceğiz. Aynı şekilde evinde özel hizmetçisini devlet memuru yapan önceki dönem belediye başkanından da hesap sormaya devam edeceğiz. Hırsıza hırsızlığını unutturursanız o zaman sizden hesap sormaya başlarlar” dedi.

CHP’li Cemal Enginyurt: Zalimin karşısında susmayacağız

CHP’li Cemal Enginyurt: Zalimin karşısında susmayacağız

TKP’den Erdoğan’ın “AKP, MHP, DEM birlikte yürüyeceğiz” sözlerine açıklama: En yetkili ağızdan ilan edildi, Cumhur İttifakı genişletildi

TKP’den Erdoğan’ın “AKP, MHP, DEM birlikte yürüyeceğiz” sözlerine açıklama: En yetkili ağızdan ilan edildi, Cumhur İttifakı genişletildi

Özgür Özel’den şehit ailesine ziyaret

Özgür Özel, bugün miting gerçekleştireceği Malatya’ya geldi. Özel, Malatya’da şehit Piyade Teğmen Furkan Sert’in ailesini ziyaret etti.

CHP’li Alp’ten AİHM’in Demirtaş kararına ilişkin açıklama: Hiç lâfı dolandırmadan söylüyorum, uymak zorundayız

CHP’li Alp’ten AİHM’in Demirtaş kararına ilişkin açıklama: Hiç lâfı dolandırmadan söylüyorum, uymak zorundayız

Kurtulmuş-Kalın görüşmesi gerçekleşti: TBMM’den açıklama geldi

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın ile görüştü