İstanbul’da IŞİD operasyonunda 23 gözaltı kararı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, IŞİD Terör Örgütüne Yönelik Operasyon Düzenledi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, terör örgütü IŞİD içerisinde “yabancı terörist savaşçı” olarak faaliyet gösterdiği belirlenen 23 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdikleri operasyonda 16 şüpheliyi gözaltına aldı. Firari olan 7 şüpheli ise yakalanmaları için yürütülen operasyonlarla aranmaya devam ediyor.

Related Posts

TBMM İnsan Hakları Komisyonu Ayrımcılıkla Mücadele İçin Toplandı

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu’nın Ayrımcılığın Önlenmesi Alt Komisyonu, AK Parti Rize Milletvekili Harun Mertoğlu başkanlığında toplandı. Komisyon, ayrımcılığın önlenmesi için çeşitli kurumların katkısını arttırmanın yollarını tartıştı.

Çin ve Avustralya Liderleri İşbirliğini Güçlendirdi

Li Qiang ve Anthony Albanese, ekonomik işbirliğini derinleştirmek için Beijing’de bir araya geldi.

CHP’li belediye başkanı açıkladı: AKP’li başkan özel hizmetçisini devlet memuru yapmış!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “AKP Milletvekili Cahit Özkan’ın yanında ve emrinde çalıştırdığı personelin maaşını Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ödetmesini, üstüne üstlük devlet memuru yapılmasının hesabını sormaya devam edeceğiz. Aynı şekilde evinde özel hizmetçisini devlet memuru yapan önceki dönem belediye başkanından da hesap sormaya devam edeceğiz. Hırsıza hırsızlığını unutturursanız o zaman sizden hesap sormaya başlarlar” dedi.

CHP’li Cemal Enginyurt: Zalimin karşısında susmayacağız

CHP’li Cemal Enginyurt: Zalimin karşısında susmayacağız

TKP’den Erdoğan’ın “AKP, MHP, DEM birlikte yürüyeceğiz” sözlerine açıklama: En yetkili ağızdan ilan edildi, Cumhur İttifakı genişletildi

TKP’den Erdoğan’ın “AKP, MHP, DEM birlikte yürüyeceğiz” sözlerine açıklama: En yetkili ağızdan ilan edildi, Cumhur İttifakı genişletildi

Özgür Özel’den şehit ailesine ziyaret

Özgür Özel, bugün miting gerçekleştireceği Malatya’ya geldi. Özel, Malatya’da şehit Piyade Teğmen Furkan Sert’in ailesini ziyaret etti.