“İnsanlar Mekanlar Nesneler” Zorlu PSM’de perde açıyor

İnsanlar Mekanlar Nesneler Zorlu PSM’de Sahne Alacak

Merve Dizdar’ın etkileyici performansıyla bağımlılık ve kimlik arayışını derinlemesine ele alan, Duncan McMillan’ın ödüllü oyunu People Places and Things’den uyarlanan “İnsanlar Mekanlar Nesneler” 9 Ocak akşamı Zorlu PSM’de sanatseverlerle buluşacak.

Merve Dizdar’ın yanı sıra oyunda Nihal Koldaş, Selçuk Borak, Kerem Arslanoğlu, Bora Akın ve Ferhat Güneş rol alıyor. İbrahim Çiçek rejisiyle perdelerini açmaya hazırlanan oyunun yapımcılığını idPRo ve Zorlu PSM üstleniyor.

Emma adlı bir oyuncunun alkol ve uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle yaşadığı çöküşün ardından rehabilitasyon sürecine odaklanan, Merve Dizdar’ın etkileyici performansıyla bağımlılık ve kimlik arayışını derinlemesine ele alan sürükleyici oyun, geçmişin yüklerinden kurtulmaya çalışan bir insanın hikayesini tiyatroseverlere etkileyeci bir sahnelemeyle anlatacak.

Sahne ve kostüm tasarımını Ceyda Balaban’ın üstlendiği oyunun ışık tasarımı Yakup Çartık, koreografisi ise Taner Güngör’e ait.

Cesaret üzerine bir oyun: İnsanlar Mekanlar Nesneler

Duncan MacMillan’ın People Places and Things adlı oyunundan İbrahim Çiçek çevirisi ve rejisiyle korkularının üstüne gidebilen, gerçekle yüzleşebilen ve kendini seven bir sürece adım atan Emma’nın bağımlıklarından kurtulma hikayesi İnsanlar Mekanlar Nesneler’in 9 Ocak prömiyerinden sonra 13-14-25 ve 26 Ocak gösterimlerinin biletleri satışa çıktı.

İnsanlar Mekanlar Nesneler sezon boyunca Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde tiyatroseverlerle buluşacak.

Related Posts

Bakan Tekin LGS’de şaibe iddialarını değerlendirdi: Olağanüstü bir tedbir süreci yaşadık

29 kişi hakkında soruşturma açıldığını bildiren Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, soruşturma sürecinin devam ettiğini belirterek “Olağanüstü bir tedbir süreci yaşadık. O arkadaşlarımızın hepsi soruşturmanın selameti açısından valilik tarafından görevden uzaklaştırılmış durumda” dedi. Tekin kendisini en çok rahatsız eden iddiayı da açıkladı.

YKS sonuçları açıklandı: Sayısal birincisi Gaziantep, sözel ve eşit ağırlık birincisi ise Bursa’dan

21-22 Haziran tarihlerinde düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarını açıklandı. Temel Yeterlilik Testi (TYT) Birincisi Gaziantep Nizip Fen Lisesi’nden Ahmet Eren Özyurtseven olurken, Alan Yeterlilik Testleri’nde ise sayısal alanında yine Gaziantep Nizip Fen Lisesi’nden Ahmet Eren Özyurtseven, sözel ve eşit ağırlık alanında ise Bursa Özel Tan Fen Lisesi’nden Muhammed İsmail Kuşat birinci oldu.

14 Temmuz Pazartesi günü yarım gün mü? 14 Temmuz tatil mi, yarım gün mesai mi?

Türkiye’de 2025 resmi tatil takvimi, tatil planı yapanlar ve çalışanlar için büyük önem taşıyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün Salı gününe denk gelmesi, 14 Temmuz 2025 Pazartesi gününün tatil olup olmadığı ya da yarım gün mesai yapılıp yapılmayacağı sorularını gündeme getirdi. Resmi tatil takvimine göre, 15 Temmuz’un resmi tatil olması nedeniyle kamu ve özel sektör çalışanları, 14 Temmuz’un durumunu merak ediyor. Peki, 14 Temmuz 2025 Pazartesi günü tatil mi, yarım gün mü, yoksa tam gün mesai mi yapılacak?

Şap hastalığı nedir, nasıl bulaşır? Şap hastalığı belirtileri

Şap hastalığı nedeniyle hayvan pazarlarından duyurular gelmeye başladı. Kayseri Ticaret Borsası’nın (KTB) sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile KTB Canlı Hayvan Pazarı’nın şap hastalığı önlemleri dolayısıyla kapalı olacağı duyuruldu. Aynı şekilde, Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kurban Bayramı sonrası artan hayvan hareketliliğine bağlı olarak şap hastalığında riskin yükselmesi nedeniyle hayvan pazarları ve borsaları ikinci bir emre kadar tedbiren kapatıldığını açıkladı. Peki, Şap hastalığı nedir, nasıl bulaşır? Şap hastalığı belirtileri ve merak edilenler…

Spotify Türkiye, Ferhat Göçer ve Oğuzhan Koç gibi isimlerle görüşecek: Gündem şeffaflık ve algoritma

Müzisyenler, platformdan şeffaflık ve algoritmalar hakkındaki soru işaretlerine yanıt talep ediyor

Öğretmenlerin iller arası yer değiştirme başvurularına ilişkin duyuru yayımlandı

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 2025 yılı yaz tatili döneminde öğretmenlerin il içi mazerete bağlı yer değiştirme işlemlerine ilişkin duyuru yayımlandı. Aile birliği, sağlık, can güvenliği, engellilik ve diğer mazeretlerle il içi yer değişikliği talebinde bulunacak öğretmenlerin başvuruları iki aşamalı alınacak, atamalar 16 Temmuz’da yapılacak.