İETT şoförü, ücretsiz binmek isteyen öğrencilere kapıyı açmadı: Öğrenciler otobüsü taşladı

İETT Otobüs Şoförüne Saldırı

İstanbul Başakşehir’de, İETT otobüs şoförünün orta ve arka kapıları açmaması nedeniyle sinirlenen bir grup vatandaş, ücretsiz binmek istedikleri otobüse saldırdı. Saldırganlar otobüse tekme ve taşlar atarken, otobüsün camı da kırıldı. Olayın detayları kameralara yansıdı.

Olay, Başakşehir’de meydana geldi ve Demirören Haber Ajansı tarafından duyuruldu.

Related Posts

Tekirdağ’da karaya oturan kuru yük gemisi kurtarıldı

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesi açıklarında karaya oturan Bahama bayraklı kuru yük gemisi, 5’inci gününde kurtarıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pakistan’a yönelik dün gerçekleştirilen menfur terör saldırısını lanetliyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan’da meydana gelen terör saldırısını kınadı. Erdoğan, “Pakistan’a yönelik dün gerçekleştirilen menfur terör saldırısını lanetliyorum. Türkiye olarak her zaman ve her konuda olduğu gibi terörle mücadelesinde de kadim dostumuz Pakistan’a desteğimizi sürdüreceğiz” açıklamasında bulundu.

Didim’de yangın çıktı: Evlere doğru ilerliyor!

Didim’de makilik alandaki yangın ormana ve evlere doğru yöneldi.

Meclis’e sunulan yasa teklifi Murat Ülker’i çileden çıkardı

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ülker, Meclis’e sunulan ‘kenevir düzenlemesi’ için milletvekillerine çağrı yaptı. Ülker, söz konusu yasa değişikliğinin sosyal felaketlere neden olabileceğini belirterek, bu değişikliğin gerçekleşmesi halinde ortaya çıkacak sorunların asla yönetilemeyeceğini öne sürdü.

Ank-Ar Araştırma’dan dikkat çeken anket: Erdoğan hiçbir yaş grubunda yüzde 50’yi geçemedi!

Ank-Ar Araştırma’nın seçim anketine göre, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine dair sorulan soruya 18-34 yaş arasındaki seçmenlerin yüzde 62,5’i Ekrem İmamoğlu, yüzde 26,2’si Recep Tayyip Erdoğan dedi.

Beyoğlu Kaymakamlığı’ndan yasak kararı

Beyoğlu Kaymakamlığı, bu geceden itibaren ilçede tüm etkinliklerin yasaklandığını duyurdu.