Hatay Şehir Tiyatrosu miniklere hizmet ediyor

Hatay Şehir Tiyatrosu, Miniklere Hizmet Ediyor

HATAY (İGFA) – Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde çocukların moral ve motivasyonunu arttıracak, fiziksel ve kültürel gelişimlerine destek olacak etkinlikleri düzenliyor.

HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Şehir Tiyatrosu oyuncuları, il genelinde dolaşarak “İki Bavul Dolusu” adlı okul öncesi oyununu son 9 ayda 10 bin 648 çocukla buluşturdu. 15 ilçede sahnelenen oyun toplamda 66 seans oynanırken yıl boyunca çocukların tiyatroyla tanışması ve sevmesi amacıyla etkinlikler gerçekleştirildi.

2025 yılında farklı oyunlar da gelecek.

Şehir Tiyatrosu yetkilileri, 2024 yılı boyunca il genelinde oyunlarını sahnelemeye devam ettiklerini ve yeni yılda da farklı çocuk ve yetişkin oyunlarıyla vatandaşların hizmetinde olacaklarını belirtti. Ayrıca ücretsiz olan “İki Bavul Dolusu” çocuk oyununa katılmak isteyen vatandaşların Hatay Büyükşehir Belediyesi Alo 153 hattından detaylı bilgiye ulaşabilecekleri bilgisini verdi.

Related Posts

Özlem Becerek Tarihe Geçti

Aydınlı sporcu Özlem Becerek, FISU 2025’te Türkiye’nin ilk disk atma altın madalyasını kazandı.

Galatasaray’a Manchester City’den müjdeli haber

Manchester City, altyapısından yetişen kaleci James Trafford’ı 31.2 milyon euro karşılığında geri aldı. Genç oyuncu, 1 numaralı formayı giyecek. Bu transferle ikinci kaleci pozisyonuna düşen Ederson’un, sarı-kırmızılılara geçişi daha da yaklaştı.

Rüşvetle vize başvurusu sınırı aştı

Alman konsolosluklarından vize randevularında araya mafya, bilgisayar korsanları girmişken skandal Berlin’e uzandı. Almanya’nın başkenti Berlin’de, Vatandaşlık Dairesi ve Göçmenlik Dairesi’ne savcılık tarafından baskın düzenlendi. CDU’lu Kai Wagner’in yönettiği Berlin Eyaleti, yolsuzlukla mücadele için yeni bir idari düzenleme getirme kararı aldı.

Bursa Orman Yangınında 3. Gün

Bursa’nın Orhaneli ve Harmancık ilçelerindeki yangına 6 uçak, 4 helikopterle müdahale sürüyor.

Nazmi Candoğan: Güzel Futbol İstiyoruz

Denizli İdmanyurdu Gürellerspor’un yeni transferi Nazmi Candoğan, güzel futbol izletmek istiyor.

Sarıgöl Ovası beyaz örtüyle süslendi

Manisa Sarıgöl’de çekirdeksiz Sultaniye üzüm bağları, koruma amaçlı beyaz kanaviçe örtüyle kaplandı.