Hamsi, barbun, istavrit, somon hepsinin fiyatı düştü: Tezgahlarda bolluk yaşanıyor

Samsun’da, Karadeniz’de avlanan hamsinin kilogramı 130 ila 200 liradan satışa sunuluyor.

Saathane Meydanı’nda balıkçılık yapan Mehmet, havaların soğuması ve beklenen yağışların gelmesinin ardından balık tüketiminin de arttığını söyledi.
Kılıç, tezgahlarda hamsi başta olmak üzere balık bolluğu yaşandığını dile getirerek, “Hamsi inşallah bundan sonra daha da bollaşacak. Fiyatlarda bu nedenle düşüş bekliyoruz. Mezgit ve istavrit 100 lira, hamsi 130 lira, barbun 200 lira. Bolluk oldukça daha da ucuzluk bekliyoruz” dedi.

Hamsinin soğuk havaları sevdiğini bu nedenle denizde bolca tutulduğunu ifade eden Kılıç, vatandaşların da soğuk ve yağışlı havalarda daha çok balık tükettiğini söyledi.

Kılıç, başta hamsi olmak üzere balık satışlarından memnun olduklarını kaydetti.

Tezgahlarda, hamsi 130 ila 200 lira arasında, deniz levreği, somon ve barbun 200, kefal 100, istavrit 130-150 lira arasında satılıyor.

Related Posts

Zeytinliklere ölüm fermanı

Zeytinlikleri, ormanları madencilik faaliyetine açacak ‘talan teklifi’nin 11 maddesi TBMM’de kabul edildi. Açlık grevinde olan köylüler, “TBMM’nin kapısından ayrılmıyoruz” dedi.

Kınalı Eller Kadın Kooperatifi Musabeyli’de Hizmete Açıldı

Kilis’in Musabeyli ilçesinde kurulan Kınalı Eller Kadın Kooperatifi, depremzede kadınlara ekonomik ve psikososyal destek sağlamak amacıyla açıldı. Kooperatif, yerel ürünler üreterek satış yapmayı hedefliyor.

ASKON’dan İş Geliştirme Toplantısı

ASKON Denizli ve Aydın şubeleri, işbirliğini artırmak için toplantı düzenledi.

Nefes yazarı Murat Muratoğlu: Artık iki emekliden birinin tercihi AKP değil, CHP; AKP’yi destekleyen emeklilerin oranı yüzde 30’un epey altında

Nefes yazarı Murat Muratoğlu: Artık iki emekliden birinin tercihi AKP değil, CHP; AKP’yi destekleyen emeklilerin oranı yüzde 30’un epey altında

İşsizlik Sigortası Fonu bir önceki yıl prim gelirlerinin oranı yüzde 50’ye çıkarıldı

İşsizlik Sigortası Fonu bir önceki yıl prim gelirlerinin oranı yüzde 50’ye çıkarıldı

Yatırımda en güçlü kalkan: Fiziki altın

Ekonomik belirsizliklerin, jeopolitik krizlerin ve dijital tehditlerin arttığı günümüzde, yatırımcılar yeniden güvenli liman arayışında. Demaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Cumhur Kitiş, altının sadece bir yatırım değil, tarihi olarak kanıtlanmış …