Gedik Yatırım yedinci kütüphanesini açarak eğitime olan desteğini sürdürüyor

Gedik Yatırım Eğitim İçin Kütüphane Açmaya Devam Ediyor

Türkiye’nin önde gelen sermaye piyasası kuruluşlarından biri olan Gedik Yatırım, ‘Bir Kitap Bin Dünya’ projesi kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Şirketin yedinci kütüphanesi, İstanbul Maltepe’deki Albay Niyazi Esen Ortaokulu’nda açıldı.

2023 yılında hayata geçirilen ‘Bir Kitap Bin Dünya’ projesi, öğrencilere eğitim hayatlarında destek olmayı ve bilgiyle donatmayı hedefliyor. Gedik Yatırım, bu kapsamda bugüne kadar 7 okula kütüphane kazandırdı. İstanbul Maltepe’deki açılış törenine, bölgedeki önemli isimlerin yanı sıra Gedik Yatırım yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler de katıldı.

“Eğitime Yapılan Yatırım En Değerlisidir” – Ersan Akpınar

Gedik Yatırım Genel Müdürü Ersan Akpınar, eğitimde kalıcı projelerin önemine vurgu yaparak şunları belirtti: “Eğitim, çocukluk döneminde başlar ve bir bireyin hayatını şekillendirir. Kütüphaneler, çocukların gelişimine çok yönlü katkı sağlar. Biz, erken yaşta kitap okuma alışkanlığının çocukların gelişimine olumlu etki ettiğine inanıyoruz. Bu nedenle kitaplara erişimlerini kolaylaştırmak için kütüphane projelerimizi sürdürmekteyiz.”

Gedik Yatırım, Adana, Balıkesir, Kayseri, Karabük, Niğde, Konya ve İstanbul’daki 7 okula kurduğu kütüphaneler ile eğitime destek vermeye devam ediyor.

Gedik Yatırım’ın Diğer Sosyal Sorumluluk Projeleri

Gedik Yatırım, sadece kütüphane projeleri ile değil, aynı zamanda yatırımcı seminerleri düzenleyerek gençlerin sermaye piyasalarına ilgi duymasını ve finansal okuryazarlık seviyelerini artırmayı hedefliyor. Son üç yılda 26 ilde düzenlenen seminerlere 5.000’den fazla yatırımcı katıldı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Related Posts

Pazartesi ilk ders ‘Afet Farkındalığı Eğitimi’

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 28 Nisan Pazartesi günü, kent genelindeki tüm resmi ve özel okullarda ilk dersin ‘Afet Farkındalık Eğitimi’ olarak işlenmesine karar verdi.

Milli Eğitim Müdürlükleri Yönetmeliği değişti… Şubeler yeniden yapılandırıldı

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) Millî Eğitim Müdürlükleri Yönetmeliği’nde yapılan değişiklik sonrası; ‘Bilgi İşlem ve Eğitim Teknolojileri’ birimi ‘Yenilik ve eğitim teknolojileri’, ‘Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme’ birimi ‘Mesleki Gelişim’, ‘İnsan Kaynakları Yönetimi’ birimi ‘Personel şubesi’ olarak değiştirildi. Denklik ve belge doğrulama ile Bütçe ve tahakkuk olmak üzere yeni şubeler oluşturuldu.

Kütahya’da deprem, öğrenciler eve gönderildi

4.6 büyüklüğündeki depremle sallanan Kütahya’da, Simav ve çevresindeki köylerde bulunan okullarda eğitime 1 gün ara verildi.

TBMM Genel Kurulu Toplantı Yeter Sayısı Bulamadığı İçin Kapandı

TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu, toplantı yeter sayısı bulunamadığı için kapandı. TBMM Genel Kurulu, ‘Bazı Kanunlar ile 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’ni görüşmek üzere Meclis …

Kadın Çiftçilerin İklim Değişikliğiyle Mücadele Eğitimi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Mühendislik Fakültesi, iklim değişikliğinin tarım üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmak ve kadın çiftçilerin bu süreçteki rolünü güçlendirmek amacıyla eğitim programı düzenledi. Mühendislik Fakültesi …

Dijital Dünyada Çocuk Hakları Sözleşmesi’nin İlk İmzası Atıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Dijital Dünyada Çocuk Hakları Sözleşmesi”nin ilk imzasını attı. Törende konuşan Göktaş, “Bakanlık olarak, çocukların dijital dünyada güvenle var olabilmeleri için gerekli önlemleri alıyoruz …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir