Gaziantep’te 1,5 ton bozuk et ele geçirildi

Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Ekiplerinden Hijyen Denetimi

Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, iş yerlerinde hijyen şartlarının denetlenmesi kapsamında bir iş yerinde inceleme yaptı. Yapılan denetimde depoda, hijyen kurallarına uygun olmayan 1 ton 500 kilogram bozuk et ele geçirildi. İş yeri sahibi hakkında soruşturma başlatılırken, sağlık açısından risk oluşturan etlere el konuldu ve imha edildi.

“Vatandaşların Sağlığı Bizim İçin Önemli”

Vatandaşların sağlığını korumak adına sürekli denetimlerin yapıldığını belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Zabıta ekiplerimiz sayesinde bir depoda hijyen kurallarına uymayan etlerin saklandığı tespit edildi ve savcılık talimatıyla yapılan aramada 1 ton 500 kilo sağlıksız et ele geçirildi. Ele geçen etler, Tarım Müdürlüğü iş birliğiyle imha edildi.” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Apollon Smintheus’ta 3. Yüzyıl Hamamı Bulundu

Çanakkale’deki kazılarda, milattan sonra 3. yüzyıla ait Roma hamamı gün yüzüne çıkarılıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yeni operasyon: 3 kişi gözaltında

CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik rüşvet soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.

Tekirdağ’da Sabun Dolandırıcılığı Operasyonu

Tekirdağ’da, sabun paketleme vaadiyle dolandırıcılık yapan 16 şüpheli tutuklandı.

Yavru çakala ayakkabısıyla su verdi: O anlar kamerada

Bartın’da Yusuf Gülüç, tarlada çalışırken yanına gelen çakalın susuz kaldığını düşünerek ayakkabısıyla su içirdi.

İsrail’in Gazze’deki Saldırısı: 7 Filistinli Hayatını Kaybetti

İsrail ordusu, insani yardım bekleyenleri hedef alarak 7 Filistinlinin ölümüne neden oldu.

Rasim Ozan Kütahyalı Osimhen’in Galatasaray’dan kaç para alacağını açıkladı

Galatasaray’ın transfer gündeminde olan Victor Osimhen’in kulüpten alacağı ücret, Rasim Ozan Kütahyalı tarafından açıklandı. Kütahyalı, Osimhen’in yıllık maaş, sponsor ve imaj hakları dahil toplamda 30 milyon euro kazanacağını belirtti.