Bursa’daki rehine krizinde 24 saat aşıldı: Çocuklarını rehin alan baba ikna edilmeye çalışılıyor

Bursa İnegöl’de Rehine Krizi Sürüyor: Baba, İkna Edilmeye Çalışılıyor

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, bir baba tarafından iki çocuğu bıçakla rehin alınarak rehine krizi yaşanıyor. Polis ve jandarma ekipleri tarafından saatlerdir ikna edilmeye çalışılan baba, Orhaniye Mahallesi’nde dünden beri süren olayı başlatan bir yangın sonrası evine dönmüştü.

Yangının Ardından Rehin Krizi Başladı

Dün öğle saatlerinde Orhaniye Mahallesi’nde çıkan bir yangın ihbarı üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yangın kısa sürede söndürülürken, yapılan araştırmada baba Hüseyin G’nin yanında getirdiği yanıcı maddeyle evini ateşe verdiği tespit edildi.

Rehin Krizi Devam Ediyor

Baba, çocuklarını bıçakla rehin aldıktan sonra polis ve jandarma ekipleri tarafından evinin çevresinde güvenlik önlemi alınırken, müzakere ekibi de bölgeye sevk edildi. Görüşmeler sırasında çocuklardan biri, babasıyla birlikte evden çıktı. Ancak diğer çocuğun hala içeride olduğu belirtildi.

Ekipler, 24 saati aşkın süredir şüpheliyi evden çıkması için ikna etmeye çalışıyor. Müzakereci ekiplerin Hüseyin G.’yi sakinleştirmek ve teslim olması konusunda çabaları gece boyunca devam etti.

Related Posts

Kadın ve Gençlere Tarım Yatırımı

TKDK, yatırımlarında kadınlara öncelik vererek kırsal kalkınmaya katkı sağlıyor.

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımına İki Yeni İmza

Hande Baladın ve Helin Kayıkçı, Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı. Taraflar, başarı hedeflediklerini vurguladı.

Amedspor’un Altyapı Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Amedspor Başkanı Burç Baysal, altyapı çalışmalarının titizlikle sürdüğünü ve kampın Bolu’da devam ettiğini belirtti.

Firari Hükümlü Çarşamba’da Yakalandı

12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan K.K. Çarşamba’da jandarma tarafından yakalandı.

Çin, Dijital Kalkınmada Öne Çıkıyor

Mehmet Bozkurt, Çin’in dijital kalkınmada kayda değer ilerlemeler kaydettiğini belirtti.

Ayvacık’ta Yangın Paniği

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesindeki turizm işletmesinin mutfağında çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü.