Bursa’da kamyonet ile ambulansın çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı

Bursa’da Kamyonet ile Ambulansın Çarpıştığı Kazada 5 Kişi Yaralandı

Bursa’da yaşanan trafik kazasında yatalak bir hastayı Orhangazi Devlet Hastanesi’ne taşıyan Abdullah P. (60) yönetimindeki 16 BV 121 plakalı hasta nakil ambulansı, Yalova-Bursa karayolu Göl Yolu Kavşağı’nda Sefa Ö. (27) yönetimindeki 16 BEY 16 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Kazanın etkisiyle ambulans, yol kenarındaki Orhangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bahçesindeki ağaç ile duvar arasında sıkışıp kaldı. Kaza sonrasında olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazada sürücülerle birlikte yatalak hasta Hatice Bozdağ (78), refakatçisi Havva Ulu (51) ve sağlık görevlisi Polat Kapitan (32) yaralandı.

Yaralılar, itfaiye ekiplerinin yardımıyla araçtan çıkartılarak ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Olay yerinden alınan yaralılar daha sonra Orhangazi Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Related Posts

Çeşme’den sonra İzmir’de de su kesintisi: Saatler belli oldu

İzmir’in Çeşme ilçesinde uygulanan su kesintisinin ardından İzmir’de de kuraklık ve azalan su kaynakları nedeniyle alınacak tedbirler kapsamında kent genelinde de 6 Ağustos’tan itibaren saat 23.00 ile saat 05.00 arasında kısmi su kesintileri uygulanacağı belirtildi.

Trump başımıza iş açtı: Türkiye’den izin alması gerekiyor

ABD Başkanı Donald Trump, Cuma günü Rusya Federasyonu Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı ve eski Rusya Devlet Başkanı Dmitry Medvedev’in açıklamalarına yanıt olarak iki nükleer denizaltının stratejik bölgelere konuşlandırılması emrini verdiğini duyurdu.

ABD tarifeyle vurdu: Çin’den İsviçre’ye iş birliği çağrısı

ABD, millî bayramında İsviçre’yi yüzde 39’luk gümrük vergisiyle vururken Çin Ulusal Halk Kongresi Daimi Komitesi Başkanı Zhao Leji, İsviçre ile Çin arasında iş birliğinin artırılması yönünde çağrıda bulundu.

Saadet Partili Kaya’dan işçi grevinin ertelenmesine tepki: İnsanların açlık sınırının altında çalışmasını neden milli güvenlik meselesi olarak görmüyorsunuz?

Saadet Partili Kaya’dan işçi grevinin ertelenmesine tepki: İnsanların açlık sınırının altında çalışmasını neden milli güvenlik meselesi olarak görmüyorsunuz?

Özlem Becerek Tarihe Geçti

Aydınlı sporcu Özlem Becerek, FISU 2025’te Türkiye’nin ilk disk atma altın madalyasını kazandı.

Galatasaray’a Manchester City’den müjdeli haber

Manchester City, altyapısından yetişen kaleci James Trafford’ı 31.2 milyon euro karşılığında geri aldı. Genç oyuncu, 1 numaralı formayı giyecek. Bu transferle ikinci kaleci pozisyonuna düşen Ederson’un, sarı-kırmızılılara geçişi daha da yaklaştı.