Aydın’da Kalp Kriziyle Hayatını Kaybeden Polis Memuruna Tören

Aydın’da kalp krizi sonucu hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü Polisevinde görevli 50 yaşındaki polis memuru Mazlum Can, görevi başındayken kalp krizi geçirdi.

Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan Can, kurtarılamadı.

Can’ın naaşı Atatürk Devlet Hastanesinden alınarak, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü önündeki tören alanına getirildi.

Eşi, ailesi ve yakınlarının katıldığı tören sonrası Can’ın naaşı, dualar eşliğinde toprağa verilmek üzere Ankara’ya uğurlandı.

Törene, Aydın Valisi Yakup Canbolat, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Naci Aldemir, kurum müdürleri ve Can’ın mesai arkadaşları katıldı.

Related Posts

Sema Silkin Ün’den Maden Yasasına Sert Tepki

Gelecek Partisi’nden Sema Silkin Ün, maden yasası teklifini doğayı tehdit eden bir sistem olarak eleştirdi.

Yandaş gazeteden AKP kulisi: Sürecin devamı için ‘Eve dönüş yasası’ mı gündemde?

Terör örgütü PKK’nin silahlı faaliyetlerine “sembolik” olarak 11 Temmuz’da son vermesinin ardından gözler TBMM’de kurulacak komisyona çevrildi. Örgüt üyelerine ne olacağı konuşulurken, hukuki durumlar için bir ‘eve dönüş yasası’ çıkarılabileceği öngörüldüğü öğrenildi. Peki AKP kaynakları, af anlamına gelecek bir düzenleme için ne diyor?

Bu hafta sıcaklık rekor kıracak

Türkiye Afrika sıcak hava dalgasının etkisine girdi. Bazı bölgelerde hava sıcaklığı 45 dereceye kadar ulaşırken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden (MGM) yeni uyarılar geldi. Başta İstanbul olmak üzere bir çok ilde sıcaklık 6-12 derece arasında artış gerçekleşecek.

FETÖ yalanıyla milyonluk vurgun: 5 kişi tutuklandı

Manisa’da kendilerini savcı ve polis olarak tanıtıp 70 yaşındaki M.G.’yi 1 milyon 200 bin lira dolandırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 6 şüpheliden 5’i tutuklandı.

Avcılar’da Bıçaklı Kavga: 2 Yaralı, 2 Polis Gözünden Yaralandı

Sosyal medya tartışması sonrası Avcılar’da çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı, 2 polis gözünden.

Çakar Lamba Ceza Rekoru: 276 Bin TL

Çorum Alaca’da yetkisiz çakar lamba kullanan sürücü ve araç sahibine 276 bin TL ceza kesildi.