Ata’nın Ankara’ya gelişinin 105’inci yılı kutlandı

Ankara’da Mustafa Kemal Atatürk’ün Gelişinin 105. Yılı Kutlandı

ANKARA (İGFA) – Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 105. yıl dönümüne özel etkinlikler düzenledi.

105. yıl kutlamaları kapsamında organize edilen fotoğraf sergisi ve film gösteriminin yanı sıra, Dikmen Keklikpınarı’ndaki kutlama etkinlikleri ve seğmenler kortej yürüyüşü büyük ilgi gördü. ABB Hizmet Binası da Atatürk posterleri ve Türk bayraklarıyla süslendi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, başkentin bayramı olan 27 Aralık etkinlikleri kapsamında Anıtkabir’de düzenlenen törene katıldı.

Atatürk Fotoğrafları Sergisi Büyük Beğeni Topladı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 105. yıl dönümüne ithafen düzenlenen “Atatürk Fotoğrafları Sergisi” Ankara Kent Konseyi Sergi Salonu’nda ziyaretçilerle buluştu.

Sergide, eski Ankara’ya dair nostaljik fotoğrafların yanı sıra Atatürk’ün Ankara ve Cumhuriyet ile özdeşleşen fotoğrafları da sergilendi. Ayrıca; I. TBMM Binası, Güvenpark, Gençlik Parkı, Gazi Çiftliği, Ulus, Cebeci, Hamamönü gibi önemli meydan ve alanların kentteki tarihsel evrimine dair bilgiler de paylaşıldı.

Related Posts

Kaçan kurbanlık parkta yakalandı

Şanlıurfa’da kaçan kurbanlık boğa parkta yakalandı. Ekipler, kaçan boğayı parkın içerisinde iğneyle uyuşturduktan sonra sahiplerine teslim etti.

Hakkında Akın Gürlek soruşturması açılan Özgür Özel: Ne söylediysem altına imza atıyorum, hak etmediğimiz görüntüleri bize yaşatanı bin pişman ederim!

Hakkında Akın Gürlek soruşturması açılan Özgür Özel: Ne söylediysem altına imza atıyorum, hak etmediğimiz görüntüleri bize yaşatanı bin pişman ederim!

Trump yumruğunu masaya vurdu, NATO imzayı attı: Yeni bütçe belli oldu

NATO, Trump’ın baskısıyla savunma harcamalarını GSYH’nin yüzde 5’ine çıkarma kararı aldı. Türkiye dahil tüm üyelerin uyması beklenen bu hedef, Lahey Zirvesi’nde resmen ilan edilecek.

TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun görevden alındı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun’u görevden aldı. Kurtulmuş’un 28. Yasama Yılı’nın ikinci döneminde idari kadroda geniş kapsamlı değişiklik yapacağı belirtiliyor.

Kocasından ev işleri karşılığı para alıyor: Çamaşır yıkamak 42 bin TL

Bir kullanıcı TikTok’ta ev işlerine karşı kocasından ödeme alıyor. Yaşadıklarını sosyal medyada paylaşan kadın çok sayıda yorum aldı.

Rusya’dan Ukrayna’ya İHA’lı saldırı: Ölüler var

Rus ordusunun Ukrayna genelinde insansız hava aracı (İHA) ile düzenlediği saldırılarda Çernihiv bölgesine bağlı Pryluky şehrinde 5 kişi hayatını kaybederken, Harkov kentinde 17 kişi yaralandı. Rusya Ukrayna genelini insansız hava araçları (İHA) ile …