Ünye’de Silahlı Kavga: 1 Yaralı

Ordu’nun Ünye ilçesinde iki aile arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü, 1 kişi yaralandı.

Olay, ilçeye bağlı İnkur Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.B. ile torunları N.B. ve S.B., geçmişte anlaşmazlık yaşadıkları iddia edilen Oktay Kara (26) ile tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Şüphelilerden biri, Kara’ya tabancayla sekiz el ateş etti. Kurşunlardan biri Kara’nın ayağına isabet etti.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı Kara, ambulansla Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olay sonrası A.B., N.B. ve S.B. jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelilerden N.B.’nin suçu itiraf etmesi üzerine diğer iki kişi serbest bırakıldı.

Jandarma ekiplerinin olayla ilgili incelemesi sürüyor. – ORDU

Related Posts

Sarhoş ve çıplak yakalanan pilot görevinden uzaklaştırıldı

Sarhoş ve çıplak yakalanan pilot görevinden uzaklaştırıldı

Havsa’da Yangında 500 Balya Saman Zarar Gördü

Edirne’nin Havsa ilçesinde çıkan yangında 500 balya saman yandı, itfaiye ekipleri müdahale etti.

Elektrik kesintilerinde rekor artış: Her yerden şikayet geliyor

Şikayetvar platformunun verilerine göre, elektrik kesintisi şikayetleri bir ayda yüzde 185, son bir haftada ise yüzde 254 artış gösterdi.

50 dakika mücadele etti: Ülkenin en büyük balığını yakaladı

Ünlü balıkçı ve televizyon programcısı Jakub Vagner, Çekya’da yakaladığı dev yayın balığıyla ülke rekorunu kırdı. Vagner, dev balığı tekneye çekebilmek için yaklaşık 50 dakika boyunca zorlu bir mücadele verdi.

Jeotermal Santraller Zor Durumda

JED Başkanı Kındap, YEKDEM süresi dolan santraller için taban fiyat talep ediyor.

Trump, başkent Washington’da güvenliği sağlamak için “kamu güvenliği acil durumu” ilan etti: Gerekirse orduyu getireceğim

Trump, başkent Washington’da güvenliği sağlamak için “kamu güvenliği acil durumu” ilan etti: Gerekirse orduyu getireceğim