Dervişoğlu’ndan dikkat çeken çıkış: İhanetleri kaydediyorum!

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu’nun ‘İhanet’ Çıkışı

Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve 2024 yerel seçimlerinde istediğini alamayan ve istifa dalgaları ile sarsılan İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Habertürk yayınında katıldığı programda yaptığı açıklamalarla gündemde.

Dervişoğlu, “terörsüz Türkiye” sürecine atıfta bulunarak, “Bu kritik dönemde Cumhurbaşkanı’nın attığı adımlardan rahatsız olmam. Siyasi çekişmelere takılmadan devlet yetkilileriyle işbirliği yaparım, ancak terör örgütleriyle ilişkili toplantılara katılmam.” şeklinde konuştu.

‘2024 Yerel Seçimleri Sonrası Travmalar’

Partisinde yaşanan istifalara da değinen Dervişoğlu, “2024 yerel seçimlerinden sonra büyük bir travma yaşadık. Bu travma, partimizdeki yaraların zaman almasına neden oldu. Küskünlerle, hayal kırıklığı yaşayanlarla görüştük. Eğer başka bir parti bu durumu yaşasaydı muhtemelen sona ererdi. Rakiplerimizin beklentisi buydu.” şeklinde konuştu.

Dervişoğlu, partinin yaşadığı zor süreçleri atlattıklarını ve birlikte güçlendiklerini belirtti. İYİ Parti’nin artık Türkiye için önemli olduğunun herkes tarafından kabul edildiğini dile getirdi.

Dervişoğlu, partide emek veren herkese teşekkür ederek, zorluklarla dolu süreci bir siyasi başarı hikayesine dönüştürmek için çabalarının devam ettiğini söyledi.

‘İhanetleri Unutmam’

Kamuoyu araştırmalarına değinen Dervişoğlu, İYİ Parti’nin istikrarlı bir yükseliş yaşadığını ve takdir gördüğünü belirtti. Şeffaf bir yol haritasıyla hareket ettiklerini vurgulayan Dervişoğlu, samimiyetle yaklaştıklarını ancak ihanetleri de unutmadıklarını aktardı.

Related Posts

Hayal Köseoğlu ticarete atıldı! Satışa çıkardığı ürün bomba

Oyuncu Hayal Köseoğlu, yaz tatilinde tasarladığı “telefon şemsiyesi” adlı ilginç ürünü satışa sundu. Telefonları güneş ışınlarından korumayı amaçlayan bu buluş için “Hemen alayım da param boşa gitsin” ve “Ben böyle saçma bir girişim görmedim” gibi yorumlar yapıldı. Kimi kullanıcılar ise ürünü yaratıcı buldu.

İsrail’den Gazze’de korkunç vahşet: Hamile bir gazeteci tüm ailesiyle birlikte öldürüldü

Gazze’de hükümetin Medya Ofisinden yapılan açıklamada, gazeteci Caberi ve ailesinin İsrail saldırısı sonucu yaşamını yitirdiği aktarıldı. Gazze’deki Şifa Hastanesi kaynaklarından alınan bilgilere göre, İsrail ordusu Caberi’nin Tel Heva Mahallesi …

Baba ile oğlunun kavgası cinayetle bitti

Hatay’da bir kişi, tartıştığı oğlunu bıçaklayarak öldürdü.

Türkiye’yi sarsan Arda cinayetinde yeni detaylar: Pişkin ifadeye Odatv ulaştı

Muğla’da 20 yaşındaki Arda Deniz Onat, teknede çıkan kavgada üç kişinin saldırısına uğradı. Tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden gence saldıran üç şüpheli tutuklanırken o şahıslardan S.Y. ve baba Kenan Onat’ın ifadesine Odatv ulaştı.

Gönen’de Kayıp Kişi Ormanda Ölü Bulundu

Himmet Çaylı, ormanlık alanda kaybolduktan iki gün sonra cansız bedeni bulunarak otopsiye gönderildi.

Rize’de acı son: Fotoğraf çektirirken kar kütlesinin altında kaldı

Rize’de kardan oluşan oyuk içinde fotoğraf çektirirken, üzerine kar kütlesi düşen kadın hayatını kaybetti.