Ukrayna’dan yeni açıklama: Putin yoksa kesinlikle müzakereler de olmaz”

Putin’in Türkiye’ye Gelmemesi Durumunda Ukrayna-Rusya Müzakereleri

Ukrayna’dan Podolyak, Türkiye’de gerçekleşecek olan barış müzakerelerini değerlendirdi. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy’nin, Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşmek istediğini vurgulayan Podolyak, “Putin olmadan müzakereler olmaz.” şeklinde konuştu.

Eğer Putin Türkiye’ye gelmezse, müzakerelere Ukrayna heyetinin katılıp katılmayacağı konusunda sadece Zelenskiy’nin karar vereceğine dikkat çeken Podolyak, “Ancak bu durumda, müzakereler başkanlık düzeyinde gerçekleşmeyecek.” şeklinde belirtti.

Zelenskiy’nin söz konusu müzakerelerde sadece Putin ile görüşebileceğini dile getiren Podolyak, “Yani kararlar almak istiyorsak, Putin’in orada olması gerekiyor.” dedi.

Related Posts

Hesabına yanlışlıkla para yatan kişi parayı geri vermezse ne olur?

Başka bir kişinin hesabına yatırılan para harcandığında hukuki sorunlar doğurur. Hesabınıza yatan tutarı iade etmek istemediğinizde sebepsiz zenginleşme nedeniyle yargılanabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ahmed Şara’yı Suriye’de yalnız bırakmayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC ziyareti sonrası dönüş yolunda uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Suriye’nin Süveyda kentinde yaşanan olaylara ilişkin son durumu aktaran Erdoğan “Biz kararlıyız, Ahmed Şara’yı Suriye’de yalnız bırakmayacağız. Kendilerine her türlü desteği vereceğimizi de söyledik. Suriye’nin parçalanmasını istemiyoruz” dedi. 2 bin 500 kişilik hafif silahla donatılmış gücün bölgede olduğunu aktaran Erdoğan, Dürzilerin 3 kolundan ikisinin ateşkesten yana olduğunu, bir grubun ise İsrail ile beraber hareket ettiğini belirtti.

CHP’den Akın Gürlek ve iki savcı hakkında HSK’ye başvuru!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek ve İstanbul Adliyesi’nde görevli iki savcıyı Hakimler ve Savcılar Kurulu’na (HSK) şikayet etti.

Bolu’da Trafik Denetimlerinde 7 Milyon Lira Cezalı

Bolu’da yapılan trafik denetimlerinde 1.962 araç ve sürücüye toplam 7 milyon lira ceza kesildi.

Erzincan’da Takla Atan Araçta 6 Yaralı

Erzincan’da yoldan çıkan hafif ticari araç takla attı, 2’si çocuk 6 kişi yaralandı, hayati tehlike yok.

Sadece olağanüstü durumlarda kullanılabiliyor, Valilik mobilya almak için o yöntemi kullandı

Gaziantep Valiliği, yalnızca olağanüstü durumlarda başvurulabilen 21/f pazarlık usulüyle makam odası mobilyası almak için ihale düzenledi. İki firmanın davet edildiği ihalede, kazanan firmaya 2 milyon 550 bin TL ödendi.